1. Hjem
  2. Opplæring i friluftsliv
  3. Vil du være frivillig?

Bli gjerne med oss som frivillig!

 

Ønsker du å bidra som frivillig har vi en rekke prosjekter, arrangementer og opplæringsaktiviteter med behov for frivillig innsats. OOF har blant annet daglig friluftslivsaktiviteter for barn, unge og voksne innvandrere, ferieaktiviteter for barn i Aktivitetsskolen, aktiviteter for friluftssykehuset, og turer sammen med ADHD foreningen. Vi arrangerer blant annet Flerkulturell friluftsfest med stort behov for frivillig innsats, samt stiller vi med aktivitet under Markadagen, frisklivsmarsjen og friluftlivets dag. Om du ønsker å bidra som frivillig ta gjerne kontakt med oss!

 

Frivillig eldre

Oslo og Omland Friluftsråd (OOF) ønsker å komme i kontakt med eldre i Oslo og Viken som vil hjelpe til med sesongbaserte friluftsaktiviteter sammen med våre aktivitetsledere. Hver uke gjennom skoleåret har vi dagsopplegg for forskjellige mottak- og voksenopplæringsklasser. Gjennom prosjektet “introduksjon til friluftsliv” får barn, ungdom og voksne i norskopplæring deltatt på våre aktiviteter utendørs.

 

Nå ønsker vi å samle et team med frivillige eldre som brenner for friluftsliv, folkehelse og inkludering, og som vil bistå vårt arbeid! Eksempelvis trenger vi frivillige til å lage mat på bålet, hjelpe til med kano, ski eller fiske, sanke ville vekster, og å være med klassene på fotturer i Marka. Mulighetene her er mange! Hvor mye du skal bidra, avhenger av dine ønsker.

 

Praktisk informasjon

Sted: På Frognerseteren Friluftssenter, og på forskjellige steder i Oslo og Viken

Tid: Aktivitetene gjennomføres på dagtid, i ordinær skoletid

Opplæring: Frivillige vil få opplæring av våre aktivitetsledere både i aktiviteter og med sikkerhet

 

Er du interessert eller har du spørsmål?

Kontakt aktivitetsleder Marianne Ruud Olsen (977 96 752, pamelding.oof@friluftsrad.no)